(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Кокарева Е. О. Самостійна робота студентів музично-педагогічних факультетів над аналізом хорових творів на заняттях із хорового диригування. У статті розглянуто проблему самостійної роботи студентів музично-педагогічного факультету над аналізом хорових творів, здійснено пошук ефективних шляхів її розв’язання, розкрито специфіку роботи над нотним матеріалом на заняттях з хорового диригування.