(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Зайцева Н. Г. Особливості змісту двомовного навчання в середніх школах США. У статті розглянуто особливості змісту двомовного навчання в середній освіті США. На основі аналізу змісту двомовного навчання в середніх школах Сполучених Штатів Америки виокремлено найважливіші його складники, розкрито специфіку полікультурного розвитку учнів в навчальних закладах США.