(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Андріанов В. Є., Андріанов Т. В. Культура здорового способу життя як важливий складник особистості майбутнього вчителя. У статті обґрунтовано необхідність розв’язання проблеми виховання здорового способу життя студентів як важливий чинник гармонійного становлення особистості.