(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Білоконний С. П. Використання методу проектів в екологічній підготовці майбутніх фахівців дошкільної освіти. Статтю присвячено проблемі професійно-екологічної підготовки фахівців дошкільного виховання. Метод проектів розглядається як один із засобів виховання екологічної культури майбутніх педагогів.