(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Волосенко А. В. Діагностування стану готовності студентів економічного університету до творчої самореалізації в майбутній професійній діяльності. У статті проаналізовано стан готовності студентів–майбутніх викладачів до творчої самореалізації, узагальнено думку студентів про заходи щодо підвищення ефективності їх творчої самореалізації в навчальному процесі університету.