(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Голівер Н. О. Лінгводидактичні аспекти мовної підготовки майбутніх фахівців. У статті на основі узагальнення, зіставлення наукової інформації конкретизовано поняття «лінгводидактика», «комп’ютерна лінгводидиктика», розкрито засади формування іншомовної комунікативної компетенції мовної особистості.