(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Жигірь В. І. Управлінська компетентність як необхідна умова професіоналізму менеджера освіти. Статтю присвячено проблемі формування управлінської компетентності менеджера освіти як необхідної умови його професіоналізму. У ній розглядаються підходи до визначення поняття, розкривається структура управлінської компетентності менеджера освіти. Схарактеризовано особливості економічного, планово-прогностичного, стратегічного, організаційного, контролюючого, інформаційно-аналітичного компонентів управлінської компетентності менеджера освіти.