(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Кирикилиця В. В. Екпериментальне дослідження активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у процесі роботи зі словниками. У статті на основі аналізу результатів експериментального дослідження визначено рівні сформованості критеріїв активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у процесі роботи зі словниками.