(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Король В. М. Модель формування управлінської компетентності майбутніх офіцерів пожежної безпеки у процесі професійної підготовки. У статті подається методологічне та теоретичне обґрунтування моделі формування управлінської компетентності майбутніх офіцерів пожежної безпеки у процесі професійної підготовки на засадах суб’єктно-діяльнісного та компетентнісного підходів, стисло розкрито зміст кожного її компонента.