(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Онищенко І. В. Інформаційно-комунікаційне педагогічне середовище сучасного вищого навчального закладу як засіб формування професіоналізму майбутніх фахівців. У статті на основі системно-структурного аналізу розглянуто теоретико-методологічні проблеми формування інформаційно-комунікаційного педагогічного середовища сучасного ВНЗ, особливості його впливу на систему освіти та підвищення якості підготовки фахівців.