(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Размолодчикова І. В. Вплив ціннісних орієнтацій на формування іміджу майбутнього вчителя. У статті здійснено спробу проаналізувати вплив ціннісних орієнтацій на формування та розвиток особистості сучасного вчителя початкових класів.