(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Рогальська Н. В. Використання методу проектів у професійній підготовці майбутніх фахівців дошкільної освіти. У статті розглядається проблема удосконалення професійної підготовки майбутніх фахівців дошкільної освіти, зокрема йдеться про використання у навчально-виховному процесі вищих навчальних закладів методу проектів.