(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Садова В. В. Процесуальні аспекти формування історико-педагогічної культури студентів. Стаття містить теоретичне обґрунтування історико-педагогічної культури студентів як навчально-особистісного феномену; на ґрунті аналізу наукової літератури подається експлікація терміна «історико-педагогічна культура»; уточнюються процесуальні аспекти формування історико-педагогічної культури студентів у навчально-виховному середовищі філологічних факультетів.