(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Сидоренко Т. Д. Дидактичні умови формування педагогічної культури майбутнього вчителя музики. У статті розглядається доцільність організації певної діяльності для її ефективності та необхідність визначення дидактичних умов реалізації визначеної сукупності процесів, мета яких – формування висококваліфікованого спеціаліста.