(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Талаш І. О. Активізація пізнавальної діяльності майбутніх учителів початкових класів. У статті зроблено спробу окреслити шляхи активізації пізнавальної діяльності студентів психолого-педагогічного факультету у процесі впровадження модульно-рейтингової технології навчання.