(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Тишик І. С. До визначення поняття «міжетнічна толерантність» у процесі підготовки майбутніх викладачів. У статті представлено аналіз понять «толерантність» та «міжетнічна толерантність», доведено важливість формування міжетнічної толерантності як одного з визначальних чинників професійного становлення майбутніх викладачів.