(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Часова Е. В., Івчук В. В. Перспективи хімічної освіти в університетах технічного профілю. У статті окреслено основні тенденції хімічної освіти в університетах технічного профілю. Висвітлено роль забезпечення якості вищої освіти як важливої умови інноваційного розвитку у професійно зорієнтованому навчанні.