(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Черемісова І. І. Організованість як одна з головних професійно важливих якостей медичного працівника. У статі розглянуто професійно важливі якості медичного працівника, визначено ці якості. Розкрито суть і зміст професійних якостей медичного працівника.