(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Щука Г. П. Зміст підготовки фахівців сфери туризму у вищих навчальних закладах України та Російської Федерації: порівняльний аналіз. У статті на основі зіставлення, порівняння, узагальнення вітчизняних та російських стандартів підготовки бакалаврів та магістрів туризму визначається спільне та особливе у змісті підготовки фахівців сфери туризму цього рівня, розглядаються можливості запровадження окремих елементів досвіду російських колег у діяльність вітчизняних навчальних закладів, які реалізують напрям підготовки «Туризм».