(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Баруліна Ю. О. Методологічні передумови розуміння сутності ціннісно-смислової свідомості школярів у просторі особистісно орієнтовного уроку. У статті розглянуто різні теоретичні підходи до поняття «особистісно орієнтовне навчання»,«особистісно орієнтовний урок», філософські та психолого-педагогічні передумови розвитку ціннісно-смислової свідомості старшокласників у просторі особистісно орієнтовного уроку.