(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Золочевська М. В. Методи та прийоми роботи над поняттями на уроках інформатики. Робота над поняттями є важливим складником дослідницької діяльності, що зумовлює навчання учнів виокремлювати основні поняття предметної області, аналізувати наявні трактування, конструювати поняття на основі істотних ознак. У статті пропонуються методи та прийоми активного навчання роботи з понятійним апаратом на уроках інформатики.