(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Кулішов В. С. Економічна підготовка старшокласників у процесі профільної технологічної освіти. У статті розглянуто передумови здійснення та роль економічної підготовки учнів старшої школи у процесі профільної технологічної освіти відповідно до сучасних тенденцій розвитку суспільства.