(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Цоуфал Л. С. Види вправ для підготовки учнів до написання творів. У статті охарактеризовано твір як вид роботи з розвитку зв’язного мовлення, визначено види вправ для розосередженої підготовки учнів до написання творів.