(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Шимко І. М. Соціалізація особистості молодшого школяра в умовах колективу і навчального середовища. У статті здійснено теоретичний аналіз з проблеми розвитку особистості молодшого школяра в колективі, розкрито сутність та особливості соціалізації молодшого школяра в умовах колективу і навчального середовища.