(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Бєлікова О. А. Підготовка вихователів до розвитку особистості дошкільника засобами музичного мистецтва. У статті висвітлено змістовий компонент професійної підготовки майбутніх фахівців дошкільної освіти з урахуванням його модернізації. Звертаючись до музичного мистецтва через популяризацію серед вихователів методів та прийомів музикотерапії, приклади яких надаються в статті, окреслено їх вплив на розвиток особистості дошкільника.