(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Вахняк Н. В. Сучасні підходи до формування культури батьківства у взаємодії дошкільного навчального закладу з молодою сім’єю. У статті розкрито сучасні підходи педагогів ДНЗ до формування культури батьківства молодих сімей, основні параметри педагогічної культури, визначено рівні сформованості культури батьківства, виокремлено етапи педагогічної просвіти молодих сімей.