(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Гладка О. В. Активізація пізнавальної діяльності майбутніх учителів у процесі вивчення іноземної мови. У статті доведено необхідність активізації пізнавальної діяльності майбутніх учителів у процесі вивчення іноземної мови та запропоновано найбільш ефективні сучасні методи, які сприяють успішному розв’язанню цього завдання.