(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Гордій Н. М. Використання дитячої літератури у процесі навчання переказувати тексти дітей дошкільного віку. У статті розкрито питання розвитку зв’язного мовлення дітей дошкільного віку, обґрунтовано значущість використання літератури для дітей під час навчання переказувати, охарактеризовано показники рівнів розвитку зв’язного мовлення.