(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Картава Ю. К. Стан викладання української мови в закладах освіти Автономної Республіки Крим У статті висвітлено сучасний стан викладання української мови в загальноосвітніх закладах АР Крим, проаналізовано нормативну базу і з’ясовано основні тенденції щодо підвищення рівня викладання української мови вчителями-філологами.