(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Койчева Т. І. Наукові школи як джерело розвитку корпоративної культури педагогічного університету. У статті розглянуто сучасні інтерпретації феномену наукової школи, обґрунтовується її роль в інноваційному розвитку вищого навчального закладу, формуванні і розвитку корпоративної культури педагогічного університету.