(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Максименко І. Г., Пінська О. Л. Підготовка майбутніх педагогів до комунікативної діяльності в навчальному процесі вищої школи. У статті висвітлюється сутність комунікативної діяльності, розкривається технологія організації комунікативно спрямованого навчання як умови ефективної підготовки студентів до комунікативної діяльності.