(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Максименко І. Г., Шепеленко Т. Л. Теоретико-методичні засади формування комунікативних умінь студентів у процесі вивчення психолого-педагогічних дисциплін. У статті обґрунтовуються сутність, зміст, структура комунікативних умінь та визначаються теоретичні і методичні основи їх формування в процесі вивчення психолого-педагогічних дисциплін.