(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Пазюра Н. В. Розвиток людських ресурсів на підприємстві як чинник розвитку особистості. У статті здійснено аналіз різних підходів науковців до визначення поняття корпоративного розвитку людських ресурсів, уточнено сутність та мету корпоративного. Автор визначає особливості його функціонування та вплив теорії на практику корпоративного розвитку як необхідної умови розвитку особистості.