(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Погребняк В. А. Міжнародна концепція полікультурного виховання. У статті здійснено педагогічний аналіз міжнародної концепції полікультурного виховання. Розкрито перспективи реалізації полікультурного підходу у вітчизняній освітній системі в контексті інтеграції України до світового і європейського співтовариства.