(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Пономаренко Т. В. Самостійність як важливий чинник у мистецтві диригування майбутнього вчителя музики. У статті автор розглядає можливість досягти високої якості мистецтва диригування не лише шляхом вироблення в процесі навчання у вищому навчальному закладі теоретичних і практичних навичок, а також у процесі самостійної роботи.