(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Ракітянська Л. М. Науково-педагогічна думка про морально-естетичне виховання засобами музичного мистецтва. У статті проаналізовано погляди сучасних науковців на проблему взаємозв’язку морального та естетичного у філософських та психолого-педагогічних дослідженнях.