(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Рогальська І. П. Взаємодія сім’ї та освітньої установи у соціалізації особистості в дитинстві. У статті автор звертається до висвітлення особливостей взаємодії сім’ї та освітньої установи у соціалізації особистості в дитинстві з позиції її специфіки у сучасних умовах соціальної нестабільності, зокрема через обґрунтування дошкільної установи як відкритої соціально-педагогічної системи, що різнобічно пов’язана з довкіллям.