(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Суятинова К. Є. Умови забезпечення рівних стартових можливостей здобуття передшкільної освіти. У статті розглянуто проблему наступності та безперервності освіти в Україні, здійснено огляд організаційних форм здобуття передшкільної освіти для дітей п’ятирічного віку, які не відвідують дошкільних закладів. Подано досвід роботи колективу закладу, на базі якого створено канікулярно-адаптаційну групу та роботу консультативного пункту