(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Анісімова О. Е. Методологічні основи педагогічної системи Фрідріха Фрьобеля. У статті висвітлено методологічні засади педагогічної системи видатного німецького педагога Фрідріха Фрьобеля. Розкрито основні аспекти фрьобелівських ідей щодо теорії та практики виховання дитини дошкільного віку.