(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Зотова-Садило О. Ю. Професійне ділове спілкування: становлення і розвиток поняття. У статті розкривається питання щодо становлення і розвитку поняття «професійне ділове спілкування», обґрунтовується його сутність, структура та специфіка вияву.