(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Мельничук І. М. Онтологія інноваційно-технологічних процесів у вищій школі. У статті розкрито сутність інноваційно-технологічних процесів, які відбуваються у вищій школі на сучасному етапі розвитку освіти. Узагальнено наукові підходи до розуміння категорії «педагогічна технологія». Структуровано три принципово відмінні між собою технологічні схеми організації навчального процесу, які з’являються в науково-педагогічних дослідженнях.