(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Пальшкова І. О. Формування професійно-педагогічної культури майбутнього вчителя: компетентнісний підхід. У статті розкрито можливості формування професійно-педагогічної культури майбутніх учителів початкової школи засобами компетентнісного підходу. Професійно-педагогічна культура – це складний динамічний процес поступового формування професійних знань, професійних умінь і професійно значущих якостей особистості. Компетентнісний підхід сприяє професійному становленню особистості майбутнього вчителя.