(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Коберник О. М. Проектна технологія: можливості застосування в освіті. У статті обґрунтовано сутність педагогічного проектування та проектної технології, визначені загальні підходи до визначення етапів проектування; розкрито можливості використання проектної технології в навчальній та виховній діяльності, на уроках трудового навчання та у позаурочний час, у системі вищої педагогічної освіти.