(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Мартиненко С. М. Формування діагностичних компетенцій у майбутніх учителів початкової школи. У статті обґрунтовано систему діагностичних компетенцій, якими мають володіти майбутні вчителі початкової школи; визначено поетапність їх формування; охарактеризовано основні компоненти формування діагностичних компетенцій у майбутніх учителів початкової школи під час професійної підготовки.