(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Тулашвілі Ю. Й. Комп’ютерні технології як системотвірний чинник переходу до інклюзивного навчання осіб із порушеннями зору. У статті розглянуто роль у навчанні людей із порушеннями зору сучасних інформаційних комп’ютерних технологій, а також застосування їх у процесі професійної підготовки студентів обмеженими можливостями в умовах інклюзивного навчання.