(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Романишина Н. В. Методика формування у студентів-гуманітаріїв письменницької компетентності. Автором статті подано методичні рекомендації, у яких запропоновано у процесі практики написання твору малої прозової форми виявляти і розвивати у майбутніх учителів-словесників літературне обдарування, вміння віднаходити нюанси мистецької реалізації, долаючи деструктивний автоматизм, стихійне наслідування стилю митця-професіонала.