(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Богомаз-Назарова С. М. Міжпредметні зв’язки як дидактична умова підвищення якості підготовки майбутніх учителів. У статті здійснено аналіз міжпредметних зв’язків у методичній літературі як важливої передумови підвищення ефективності навчання майбутніх учителів.