(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Гагіна Н. В. Технологія формування вмінь конструктивної взаємодії майбутніх менеджерів. У статті подано технологію формування в майбутніх менеджерів умінь конструктивної взаємодії в ситуації конфлікту, визначено її компоненти. Формування вмінь конструктивної взаємодії здійснюється відповідно до таких етапів: діагностувально-мотиваційного, теоретичного, тренувально-діяльнісного, рефлексивно-коригувального та творчого.