(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Казанжи І. В. Компетентнісний підхід у фаховій підготовці майбутніх учителів початкових класів. У статті йдеться про значення компетентнісного підходу у процесі підготовки майбутніх фахівців в умовах євроінтеграційних процесів; розкрито складові професійно-виховної компетенції учителів початкової школи.