(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Дороніна Т. О. Досвід країн Західної Європи та Північної Америки щодо запровадження ґендерної освіти в навчальний процес. У статті висвітлено практику впровадження гендерної теорії в систему освіти Західньої Європи та Північної Америки; окреслено можливості використання прогресивного досвіду розв’язання досліджуваної проблеми в освітніх закладах України.